JazzMa

Friss Hírek

Mother’s Day2024. május 05.
ConnecTrio: Luminosity2024. május 04.

Hírek

Örvényeshegy az meg mi? - avagy Al Di Meola újra Magyarországon

Amikor először meghallottam, azt hittem, csak egy újabb "urban legend" gyerekkorának vagyok részese, hogy egy ismeretlen helyszín, ismeretlen fesztiválján (avagy piknik) egy ekkora világsztár lép fel, de némi baráti (google) segítséggel kiderült, hogy a hír igaz: Zalacsányban az idén gründolt Örvényeshegyi piknik pénteki napján este 8-kor a húrok közé csap Al Di Meola, bemutatva a legfrissebb albumát. Az „Opus” egyébként egy remek anyag lett. Természetesen a háromnapos pikniken jobbnál jobb, nemcsak jazz előadók is szerepelnek, hanem gondolván a különböző igényekre és stílusokra a kicsi gyermekektől az idősebb korosztályig mindenki tud magának igényes zenetartalmat találni.

A környék festői, a napokban voltam pont a közeli Kehidakustány fürdőjében, s a zalacsányi Batthyány kastélyban is, így nem túlzás azt állítani, hogy a fesztivál mellett remek egyéb időtöltésre alkalmas lehetőségek vannak a környéken, így simán össze lehet csapni egy kellemes hétvégét zenével, strandolással, kastélylátogatással, finom ételekkel a közeli remek vadászcsárdában és egy kis szeletnyi valódi vidéki hangulattal, friss levegővel.

Szóval még nincs meg a jegy? Hát uccu, a piknik szervezőinek köszönhetően mindenféle bosszantó kezelési-fizetési-tudjafenemilyen egyéb díj nélkül megvásárolható a napijegy és a bérlet is online. Kell ennél több?

További infók, programok, stb: http://orvenyeshegypiknik.hu/


Vissza a hírekhez