JazzMa

Friss Hírek

Mother’s Day2024. május 05.
ConnecTrio: Luminosity2024. május 04.

Hírek

„Ronggyá tépett idő”; avagy Geröly Tamás a Jazzkarcban

A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM 105,9 rádión hallható péntekenként, este nyolc órától, majd éjféltől kerül ismétlésre. A 2016 májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok -tehát Gáspár Károly-, és Maloschik főszerkesztő úrnak köszönhetően, januártól itt, a jazzma.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

jazzkarc.jpg


Lássuk a május 25-i adás vendégét!

Geröly Tamás a hazai szabad zene meghatározó alakja. A nagyszerű dobos évtizedeken keresztül volt Szabados György zenekarainak oszlopos tagja, de más kiváló formációkban tevékenykedve is megmutatta egyéni, jól felismerhető játékát. A népzene világában szintén otthonosan mozog, ez irányú tevékenysége ugyan csak számottevő.  Geröly Virtual Trio elnevezésű hármasának legújabb albuma, a „Ronggyá tépett idő” által egészen különleges világba kalauzolnak bennünket a művészek.


639.jpg


A JazzKarc május 25-i adásában Geröly Tamás érkezik a stúdióba! Jazzes szeretettel várja Önöket, este nyolc órától a szerkesztő-műsorvezető, Gáspár Károly!


Vissza a hírekhez