JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 25.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

Múzeumok délutánja és éjszakája

Kedves jazzrajongók, dzsesszkedvelők, antipopperek, vidámzenészek! Nincs kifogás! Pocsék az idő, a Balaton befagyott, már a friss, hamvas hekk is elfogyott, úgyhogy mindenki menjen valamelyik múzeumos koncertre, a listát megtaláljátok a Koncerteknél. Nem tudom, miért, de a vidéki múzeumok – tisztelet a kevés kivételnek - nem turbózták túl a jazzkoncerteket, sajnos. Budapesten 15 koncert lesz a múzeumok éjszakája keretében, a „szokásos”, múzeumtalan jazzklubok felhozatala mellett.

Mi is megpróbálunk eljutni valamelyik múzeumba, valamelyik éjszaka. Ha valaki véletlenül találkozik a JazzMa száguldó riporternőjével és riporterével, az nem csak a véletlen műve lesz.


Modern korunk valamennyi villany-vívmányát felhasználván, reményeink szerint megkísérlünk röviden bejelentkezni egyik-másik helyszínről. Emiatt elképzelhető, hogy a bolygó nagy hírügynökségeinek közvetítőhálózatai átmenetileg lefagynak erre az időre, de ez már az ő problémájuk, miért nem a Muzej jazzkoncertjeire élesítettek ők is?


Úgyhogy itt az idő! Koncert(ek)re fel!

Vissza a hírekhez