JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 25.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

Dixieland Napok Hajdúszoboszlón

Hagyománnyá vált 22 év alatt a hajdúszoboszlói nyár programjai között, hogy augusztus első hétvégéjén tradicionális jazz szól a szabadtéri színpadon. Az eltelt évtizedek alatt a hazai és az elérhető külföldi együttesek színe-java megfordult a fesztiválon.

A hazai együttesek jól ismerik rendezvényünket, senkinek nem kell ismertetni és mára elértük, hogy általában több jó együttest nem tudunk minden évben felléptetni, hiszen a napok száma és a pénzügyi keretek sem végtelenek. A fesztivált támogatja a város vezetése és a művelődési központ. A rendezvény a szabadtéri színpad adottsága miatt is nyílt, belépődíjmentes. Jelenleg építés alatt áll egy új, korszerű szabadtéri színpad, de sajnos a szokásos csúszások miatt nem készült el az idei nyárra. Ettől függetlenül bízunk a jó hangulatban és reméljük, hogy jövőre is tudjuk folytatni ezt a hagyományt. A hazai fesztiválok történetében úgy gondoljuk, hogy méltó elismerést vívott ki, nemcsak a közönség, de a zenészek körében is.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt augusztus első hétvégéjén.
Már csütörtökön elkezdjük, mert hagyományosan a Hajdúszoboszlói Harangház előtt este 7 órakor a Papa Fleigh és a Marching Band beharangozó koncerten invitálja a nagyérdeműt.

szoboszlo-dixielandnapok1.jpg

szoboszlo-dixielandnapok2.jpg

Vissza a hírekhez