JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 25.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

A HENDRIX PROJECT BEMUTATJA: HENDRIX 76

Idén is Hendrix Project a Muzikumban. Jimi Hendrix 76. születésnapját ünnepli a Hendrix Project triója – Lamm Dávid (gitár/ének), Tomor Barnabás (basszusgitár) és Molnár Dániel (dob) – november 16-án pénteken, 20.30-kor. Minden évben ismert zenészeket hívnak meg erre az estjükre, idén sem lesz másként: Csanyi Zoltán, Mester Dániel, Tátrai Tibor lesznek a vendégek.

hendrix76-fb-event.jpg

Tomor Barnabással készült egy rövid interjú a koncerttel kapcsolatban.

  • JazzMa: Kiknek ajánlod a zenéteket? Mennyire formáljátok át Hendrix zenéjét?
  • Tomor Barnabás: Minden jazz, rock és blues szerető embernek, és akár több korosztálynak is. A mi hármunk kohéziója és a vendégeinkkel közös energia, egy igazán izgalmas, közel két órás koncertté állt össze. Az igazság az, hogy Hendrix zenéje annyira hatott ránk kamaszkorunktól kezdve, hogy mindig jelent volt, miközben más és más stílusokkal is megismerkedtünk, és ez idő alatt formálódott a zenei és hangszeres hozzáállásunk is.


  • JazzMa: Minden évben ezen a jeles alkalmon meghívtok vendégeket. Idén Csanyi Zoltán (billentyű), Mester Dániel (szaxofon) és Tátrai Tibor (gitár) érkezik hozzátok. Miért pont rájuk esett a választás 2018-ban?
  • Tomor Barnabás: Csanyi Zoli már a tavalyi Hendrix 75 mini-turnén is beugrott a kapuvári állomáson, amit nagyon szerettünk, és úgy éreztük az idei fővárosi koncerten is jól fog esni. Mester Danival pár hete volt egy közös koncertünk egy másik formációval, és utána dobtam be a srácoknak, hogy „mi lenne, ha…?”, mindenki örült. Tibusz pedig mindhármunk számára meghatározó gitáros, úgyhogy nagyon boldogok voltunk, hogy elfogadta a meghívásunkat.

tatrai-tibor-2.jpg

  • JazzMa: Idén öt éves a zenekar. Mennyit változtatok ezalatt?
  • Tomor Barnabás: Úgy érzem, hogy az első két év Hendrix Project-elés közben elég jól összecsiszolódott  minden szempontból az a „közös nevező”, és egyre nagyobb bennünk a lendület.


  •  JazzMa: Hol lesz legközelebb koncertetek?
  • Tomor Barnabás: A Hendrix 76 est után, december 20-án adjuk a 2018-as év utolsó koncertjét, Budapesten az Ellátókertben.


Elérhetőség, jegyvásárlás az alábbi linkeken:

Esemény: www.facebook.com/events/156399098631736

Jegyvásárlás: www.tixa.hu/Hendrix-Project-Hendrix-76_20181116_muzikum

Facebook: www.facebook.com/hendrixprojecthun

Web: www.barnabastomor.com/performer/hendrix-project

csanyi-zoltan-2.jpg

mester-daniel-1.jpg

hendrix76koncert.jpg

Vissza a hírekhez