JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 24.
Blue Wednesday2024. április 24.
Névnaposok – György2024. április 24.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

A világjáró zongorista; avagy Balogh Dezső a JazzKarcban

A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM 105,9 rádión hallható péntekenként, este nyolc órától, majd éjféltől kerül ismétlésre. A 2016 májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok - tehát Gáspár Károly -, és Maloschik főszerkesztő úrnak köszönhetően januártól itt, a jazzma.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

jazzkarc.jpg

A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM 105,9 rádión hallható péntekenként, este nyolc órától, majd éjféltől kerül ismétlésre. A 2016. májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok -tehát Gáspár Károly-, és Maloschik főszerkesztő úrnak köszönhetően, januártól itt, a jazzma.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

Lássuk a december 14-i adás vendégét!


Balogh Dezső a hazai jazz szcéna egyik legjobb zongoristája, aki egyéni stílusával hívta fel magára a figyelmet, már tinédzser korában. Mostanság ritkábban hallhatjuk itthon nagyszerű játékát, hiszen rendszeresen utazik - többek között - Svájcba, hogy hotelekben és jazz klubokban öregbítse a magyar jazzisták jó hírnevét.

baloghdezso.jpg

A JazzKarc december 14-i, 20:00 órától induló adásának vendége a világjáró zongorista, Balogh Dezső lesz! Jazzes szeretettel várja Önöket a szerkesztő-műsorvezető, Gáspár Károly!

Vissza a hírekhez