JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 18.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.
Rafael Mário: Out of Zone2024. április 08.

Hírek

Mike Gotthard 30, avagy Gotthárd Mihály a JazzKarcban

A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM 105,9 rádión hallható péntekenként, este nyolc órától, majd éjféltől kerül ismétlésre. A 2016 májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok -tehát Gáspár Károly-, és Maloschik főszerkesztő úrnak köszönhetően 2017 januárja óta, itt a jazzma.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

A Magyar Jazz Szövetség legfrissebb eredményei

Nagy örömmel tájékoztatjuk a tisztelt magyar jazz társadalmat, hogy a Magyar Jazz Szövetség az elmúlt időszakban több sikeres pályázaton nyert anyagi forrásokat a hazai jazzélet színesítésére.

Gitárosok az én szememmel – 9. rész – Wes Montgomery

Számomra nem lehet kérdés, ha a legjelentősebb gitárost keressük a jazz történelemben, akkor kit kell tennünk az első helyre. Természetesen jogosan felmerülhetne több név, de a nap végén valószínűleg meg tudnánk egyezni a legtöbbekkel, hogy a választás Wes Montgomery legyen.

Lemezajánló (2020.09.21-27.)

Újabb szemezgetés a következő napok, hetek jazz újdonságaiból.
A letöltéssel megvásárolható Hi-Res formátum, a vinyl, vagy a CD megjelenési dátuma azonos előadó esetén is eltéréseket mutathat, nem feltétlenül megegyező napra esik.
Hétfőnként jelentkező rovatunkban igyekszünk érdekességeket találni a friss kiadványok között.

Játék – Megfejtés és nyertes – 2020 szeptember

Közel négy éve, 2016 októberben indította el –a minden hónap első vasárnapján dedikált CD nyerési lehetőséggel jelentkező- játéksorozatát a Seattle-ből a svájci Friburg-ba költözött Dr. Szabó Csaba!

Magyar megjelenés Belgiumban

Bágyi Balázs nemcsak itthon és Kínában népszerű, hanem már Nyugat-Európában is kezd sikereket elérni! – A szerk.

Korábbi bejegyzések Újabb bejegyzések