JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 17.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.
Rafael Mário: Out of Zone2024. április 08.

Hírek

Mi újság? – Premecz Mátyás

Öt évi szünet után jelentetett meg új CD-t. (Plusz a www.jazzma.hu mind a négy szavazólistáján az első helyen végzett az orgonista kategóriában!) Ennek kapcsán kerestem meg a zenekar vezetőjét, Premecz Mátyást.

premecz.jpg


1) A Kéknyúlnak decemberben jelent meg a legújabb CD-je. Mikor is?

A CD már korábban elkészült, a digitális megjelenést időzítettük december 23-ára. Amolyan karácsonyi karantén-ajándékként azoknak, akiknek hiányoznak az élő koncertek.


2) És mikor és hol vették ezt fel?

2019 tavaszán készült a felvétel a Muzikumban.


3) És hol lehet kapni a "Live Live Live" című CD-t?


keknyul-cd.jpg


Jelenleg tárgyalunk még az országos terjesztésről, elsősorban közvetlenül tőlünk lehet rendelni a https://keknyul.bandcam.com címen. Ennek az az előnye is megvan, hogy csaknem a teljes összeg a zenekar zsebében landol. Ez a legjobb módja annak, hogy támogasson minket, aki szereti a zenekart.


4) Ha a COVID-19 megengedi, mennek országos turnéra?

Magyarország kis ország, így az országos turné azt jelenti, hogy mindennap a saját ágyunkban tudunk aludni. De ha ezt turnénak szabad nevezni, akkor igen, megyünk majd!


5) Lehet már tudni néhány helyszínt?

Most online stream helyszíneink vannak, január 16-án a TRIP hajóról adunk online koncertet, ez a https://tripart.hu/hu/trip-hajo címen elérhető. Illetve kaptunk egy csodálatos meghívást a Pannónia Stúdióba, ez valamikor februárban lesz majd látható!


6) Debrecenbe szoros szálak kötik. Onnan még nem keresték magukat?

Egyelőre sajnos nem.


7) Jelenleg mi a Kéknyúl összeállítása?


keknyul.jpg


A felállás egész hosszú ideje változatlan, Badics Márk - dob, Csókás Zsolt - gitár, Bata István - basszusgitár, Jász András - alto, Kováts Gergő - bariton/tenor, Puskás Csaba - trombita, Andrew Helfer - ének, Premecz Mátyás - Hammond orgona.


8) További sikereket a Kéknyúlnak!

Viszont kívánjuk!


hangfoglalo.jpg


nka-logo.jpg

Vissza a hírekhez