JazzMa

Friss Hírek

BJC 11!2019. január 17.
Shorter, Wayne: Emanon2019. január 16.
Játék – 2019. január2019. január 06.
Gone but Not Forgotten 20182018. december 31.
A JAZZ ESSZENCIÁJA2018. december 30.
RÁKFOGÓ LEMEZFELVÉTEL2018. december 15.

Hírek

Alexandra Djordjevic (Made in NY Jazz Competition) levelét megírta

A speciális New York-i Jazz Tehetségkutató (először 76 dollárért regisztrálni kell, majd csak utána töltheted fel a videódat… - erre mondaná Kohn bácsi, ügyes!) nagy és főleg nem remélt sikert hozott a szervezőknek! Alábbi levelében erről tájékoztatja a JazzMa.hu olvasóit Djordjevic kiasasszony. Mi is örvendezhetünk, hogy a négy magyar jelentkező (Fenyvesi Márton, Pátkai Rozina, Sárik Péter, Szandra (?)) közül kettő, Fenyvesi Márton (megnyerte a hangszerelés (!) kategóriát, így automatikusan meghívást kapott a májusi gálaestre!) és Pátkai Rozina (bejutott az énekesek 5-ös döntőjébe, és a zsűri kérésére (!) őt is meghívta Alexandra a májusi gálára!) világhírű lett a net jóvoltából. Tegnap beszéltem Rozinával telefonon, még megismert… Nagyon örül annak, hogy csütörtökön (január 30.) lemegyek az Opusba a Pátkai Rozina Quintet koncertjére. Annak meg még jobban, hogy bekerült az idei Debreceni Jazz Napok programjába, s pont arra a napra (július 26.), mikor a Made in NY Jazz Competition egyik zsűritagja, Joe Lovano a Budapest Jazz Orchestra-val lép majd fel a nagyerdei szabadtéri színpadon! – A szerk.

Dear Friends,


This is something that didn't happen to jazz for many years!!!

We are the world's first online jazz competition, and have over 1.4 Million Video Loads, 16,000 registered users and 250+ entrants from over 37 nations.
The judges--multiple Grammy Award winners Lenny White, Joe Lovano, and Randy Brecker--chooses the winner.

After the the First year of great success!!!

Kickstarting a New Jazz Era!

Because of the extraordinary level of participation we decided to create something new and timeless! Today we have introduced an International Jazz Album that will include some of the great participants of our project.

https://www.kickstarter.com/projects/1773330475/global-jazz-album

Please introduce these great Talents to the world! Take a second and listen to them. They are amazing!!!! Without your help it will be impossible to fund this project! Please help us to get the word out!!Best regards,

Alexandra Djordjevic

Project Manager

Made In NY Jazz Competition
New York USA
www.madeinnyjazz.com

made-in-ny-jazz-competiton-jury.jpg


Vissza a hírekhez