JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 27.
Saturdays’s Children2024. április 27.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

Jazz Fesztivál a Gozsduban – nem csak a jazz szerelmeseinek!

Június 4-én és 5-én, kedden és szerdán különleges késő délutáni és esti programmal készül a Gozsdu udvar. A Gozsdu Jazz Fesztiválon a hazai jazz élet legkiválóbb szereplői lépnek fel.

Jazz Fesztivál a Gozsduban – nem csak a jazz szerelmeseinek!

 

Június 4-én és 5-én, kedden és szerdán különleges késő délutáni és esti programmal készül a Gozsdu udvar. A Gozsdu Jazz Fesztiválon a hazai jazz élet legkiválóbb szereplői lépnek fel.

 

A Gozsdu Jazz Fesztivál mindkét napján délután 17 órától egészen 21:30-ig a magyar jazz élet neves szereplői szórakoztatják a közönséget. A rendezvény szervezője, Jáger Bandi zongorista-zeneszerző a jazz szakma legjobbjait nyerte meg a kétnapos eseményre.

A fesztivál egyik főszereplője a Malek Andi Soulistic, Malek Andrea és Jáger Bandi formációja. A Soulistic különlegessége, hogy a jazz és az R&B stílust ötvözik a magyar népzenével. Koncertjükön új, saját szerzeményeket tartalmazó albumukat, és a 2017-ben megjelent Madárka népdal feldolgozás dalait mutatják be.

 

A Malek Andi Soulistic mellett fellép a Pocsai Kriszta Quartet is.

Pocsai Krisztina napjaink egyik legkeresettebb énekesnője elsöprő energiájú, ízig-vérig jazz díva  Ezen az estén legújabb, saját formációjával lép színpadra.

Szőke Nikoletta Montreux-i versenygyőztes Junior Prima díjas előadó Az ország egyik legnépszerűbb jazz énekesnője a Szőke Nikoletta Quartet formációjával mutatkozik be.

Természetesen nem hiányozhat az előadók közül a népszerű Gyárfás István Trió sem. Gyárfás István több mint 30 évvel ezelőtt alapította első gitár-bőgő-dob összeállítású trióját, amellyel azóta is rendszeresen fellépnek.

A műsort a Swing à la Django együttes színesíti egyedi „Hungarian django swing” stílusával, amelyben harmóniára talál a magyar autentikus zene, a francia manouche swing és sanzonok világa, a tangó és a jazz is.

 

„A Gozsdu Jazz Fesztiválon izgalmas produkciókat láthatunk, amelyek stílusukat tekintve átmenetet képeznek a Jazz-, és a pop világa között. Ezért biztos vagyok benne, hogy a fiatalok és az idősek is jól fognak szórakozni.” – mondta el Malek Andrea.

 

A program ingyenes!

Időpont: 2019. jűnius 4-5. 17:00-21:30

Helyszín: Gozsdu Udvar, Budapest, Király u. 13

 

Program:

Június 4.:

Pocsai Krisztina Quartet

Malek Andi Soulistic

Gyárfás István Trió

 

Június 5.:

Swing à l Django

Szőke Nikoletta Quartet

 

 

Vissza a hírekhez