JazzMa

Friss Hírek

Summer in the City2024. június 16.
Laughing Bastards: Fetish2024. június 16.
B52 JazzParadicsom2024. június 10.

Hírek

ÚJRA ÉLŐBEN SZÓL A JAZZ A BJC-BEN!

A cím ebben a formában nem teljesen tárgyilagos, ugyanis a jazz koncertek eddig is élőben zajlottak a BJC színpadán, azokat pedig a klub Facebook oldalán hetente 4-5 alkalommal követhette figyelemmel valós időben a nagyérdemű. A pandémia okozta rengeteg negatívum között apró, de markáns pozitív hozadéka volt a közvetített koncerteknek, hogy azok a közvetítéseknek köszönhetően a klub befogadóképességénél jóval nagyobb közönségréteghez juthattak el. A fizikai korlátok nélkül élvezhető koncerteket vidéken és külföldön több ezren követték egy-egy alkalommal. Ebben a formában zajlott többek közt április 30-án az UNESCO Nemzetközi Jazz Nap is, melyhez a Budapest Jazz Club mellett a Fonó, Opus, If és Jedermann mellett több rangos vidéki helyszín is csatlakozott.

bjc-logo.jpg


Május 4-e óta azonban végre – igaz egyelőre csak védettségi igazolvánnyal – de élőben látogathatóak a klub koncertjei.

A tavalyi sikeren felbuzdulva heti több alkalommal a BJC Bar Jazz sorozat keretében a hazai jazzélet kiválóságaiból alakult duók szórakoztatják a kávézóban helyet foglaló közönséget, ezek mellett pedig az igazi koncertélet is beindul.

Az első közönség által is látogatható esemény május 8-án, szombaton 20 órai kezdettel lesz a koncerttermünkben, amikor is a BJC SMALL BAND (Csizmadia Dávid – trombita, Dennert Árpád – szaxofon, Nagy Balázs – szaxofon, Korb Attila – harsona, Mike Gotthard – gitár, Szebényi Dániel – zongora, ifj. Tóth István – bőgő, Csízi László – dob) lép fel.

Májusban és júniusban a klub vendége lesz a Budapest Jazz Orchestra, Micheller Myrtill, Borbély Mihály, Oláh Krisztián, Juhász Gábor, és még sokan mások!

A klub az aktuális előírásokat betartva, sőt, azokhoz képest szigorúbb belső higiénés szabályzattal és ültetési renddel várja régi és új közönségét.

A klub étterme, az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő BJC Bar és Bistro 11.30-tól 15.30-ig változatos heti menü kínálattal, délutántól pedig ínycsiklandó á la carte fogásokkal, különleges koktélokkal és csapolt sörökkel várja az enni-inni vágyó vendégeket.

További inforámció: www.bjc.hu


hangfoglalo.jpg


nka-logo.jpg


Vissza a hírekhez