JazzMa

Friss Hírek

Last Friday Night2024. május 10.
Névnaposok – Ármin2024. május 10.
Takase, Aki: Forte2024. május 06.
ConnecTrio: Luminosity2024. május 04.

Hírek

Chameleon Jazz Band Acoustic

2021. szeptember 26. (vasárnap) 19 óra. Lóvasút – XII., Zugligeti út 64.

„Satie in Jazz”, avagy Bágyi Balázs a JazzKarcban

A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM rádión hallható péntekenként, este nyolc órától, majd éjféltől kerül ismétlésre. A 2016 májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok -tehát Gáspár Károly-, és Maloschik főszerkesztő úrnak köszönhetően 2017 januárja óta, itt a JazzMa.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

Névnapi jazz – Zsófia

2020. október 2-án indítottam ezt a sorozatot, amelyben magyar jazzmuzsikusok felvételeit játszom le Önöknek névnapjuk alkalmából.

Maszk nélkül (három aktuális téma) - 50. rész

"A maszk mögül" című sorozat folytatódik - (már egy ideje, és egyelőre) a "nélkül" kitétellel - kérdés: mit hoz a negyedik hullám? Minden héten (csütörtökön) három időszerű téma.
Az ötvenedik részben egy (két!) születésnapos muzsikus, egy free jazz album, és egy budapesti koncertajánlat.

Bágyi Balázs New Quartet - Víztorony jazz

Debrecen csodálatos ipari műemlékében van koncertterem, étterem és természetesen a Víztorony legfelső szintjén kilátó. Igénybe lehet venni a felvonót, de vannak, akik a lépcsőt részesítik előnyben. Debrecenbe látogató turistáknak figyelmébe ajánlom.

Exkluzív interjú Egyed Erikával és Záhonyi Enikővel, az I. Józsefvárosi Jazzfesztivál főszervezőivel

Hétfőn kaptam egy e-mailt Berkes Orsolyától, a Budapest Brand PR menedzserétől:
„Kedves Maloschik Róbert!
Szeretettel meghívjuk a Budapesti Őszi Fesztivált beharangozó sajtónyilvános eseményünkre, amelyen tájékoztatjuk Önt a szeptember 26-án induló, megújult kortárs fesztivál programjairól, bevonva a résztvevő kerületek képviselőit. Ízelítőt kínálunk a programok hangulatából, majd fogadás keretében kötetlen beszélgetésre és interjúk készítésére invitáljuk.”
Rögtön felhívtam, és arra kértem, adja meg az I. Józsefvárosi Jazzfesztivál főszervezőjének e-mail címét. Válaszul két hölgy elérhetőségét küldte el nekem Sipos András közreműködésével.
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a BÖF boldog-boldogtalannál hirdet, kivéve a www.jazzma.hu-t, Magyarország leglátogatottabb jazzújságját! Eleinte bosszankodtam ezen, de ma már csak mosolygok rajta, mert az elmúlt 10 és fél évben végig ez volt a helyzet. Aki esetleg még mindig nem érti, ez nem egy reklámriport!)

Névnapi jazz – Enikő

2020. október 2-án indítottam ezt a sorozatot, amelyben magyar jazzmuzsikusok felvételeit játszom le Önöknek névnapjuk alkalmából.

Korábbi bejegyzések Újabb bejegyzések