JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 25.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

Rozé, Rizling és Jazz Napok - 2022-es programbejelentés

Tegnap délután bejelentették a szervezők az idei Rozé, Rizling és Jazz Napok programjait. A sajtóeseményen köszöntőt mondott Porga Gyula, Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere, Markovits Alíz, a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. vezérigazgatója, majd Mészáros Zoltán, a VeszprémFest ügyvezető igazgatója és Zsandár Tamás, a Rozé, Rizling és Jazz Napok rendezvényigazgatója ismertették az idei zenei és gasztronómiai kínálatot.

FIVE STARS ALBUMS - 11. rész

Ez a sorozat idén márciusban indult - egyenes folytatása a MASZK című írások egyik részének.
Még 2020 júliusában kezdtem bemutatni a szabadon improvizált zene honlapján maximálisra értékelt alkotásokat. A közelmúltban megjelent "ötcsillagos" albumokból válogatok továbbra is.
(A FIVE STARS ALBUMS elsősorban a free jazz kedvelőinek szól – és azoknak, akik nem idegenkednek a műfaj ezen ágától, vagy éppen ismerkedni szeretnének a nehezebben emészthető vonulattal.)

Lemezajánló (2022.05.23-29.)

Újabb szemezgetés a következő napok, hetek jazz újdonságaiból.
A letöltéssel megvásárolható Hi-Res formátum, a vinyl, vagy a CD megjelenési dátuma azonos előadó esetén is eltéréseket mutathat, nem feltétlenül megegyező napra esik.

Koncert és improvizációs tábor, avagy Nagy János „Yancha” a JazzKarcban

A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM rádión hallható péntekenként, este hét órától, majd éjféltől kerül ismétlésre. A 2016 májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok -tehát Gáspár Károly-, és Maloschik Róbert Főszerkesztő Úrnak köszönhetően, 2017 januárja óta itt, a JazzMa.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

Korábbi bejegyzések Újabb bejegyzések