JazzMa

Friss Hírek

Another Saturday Night2024. május 18.
AMP – 20242024. május 12.
Koncert ajánló2024. május 11.
Takase, Aki: Forte2024. május 06.
ConnecTrio: Luminosity2024. május 04.

Hírek

Nagykoncerttel ünnepli 5. születésnapját Zolbert

Február 16-án este a hazai smooth jazz két legsikeresebb formációja közös koncerttel tér vissza a Gödör Klubba, ennek kapcsán kérdeztük Zolbertet az esemény részleteiről. (A JazzMa.hu egyébként ott volt Zolbert legelső koncertjén 2013. február 7-én, amit szintén a Peet Project-tel közösen rendeztek a Gödör Klubban… https://www.jazzma.hu/hirek/2013/02/07/zolbert-bemutatkozo-koncert-a-godorben/)

zolbert-2017-09.jpg


Mi adta az alapötletet, hogy közös koncertet adjon a két zenekar?

Jó kapcsolatot ápolunk egymással és amikor lehet, igyekszünk együttműködni különböző projectek, koncertek, vagy épp lemezek készítésének alkalmával. Ugyanakkor folyamatosan támogatjuk egymás munkáját, azt gondoljuk, hogy a hazánkban kissé még gyerekcipőben lévő smooth jazz műfajnak így tesszük a legjobbat, a jövőben gondolkodva ez tűnik jó iránynak.


Miért éppen a Gödör Klub?

Korábban több, közös koncertünk volt itt, melyek akkor is jó párosításnak tűntek, bízunk abban, hogy ezúttal is sokan eljönnek, szerintem jó kis estének nézünk elébe.


Milyen különlegességekkel készültök a koncertre?

Saját produkcióm fennállásának 5 éves születésnapját ünnepeljük, hónapra pontosan 5 évvel ezelőtt tartottam a debütáló koncertemet a Gödörben, melyet azóta 150 másik követett, amire nagyon büszke vagyok. A műsorban a megszokott smooth jazz, soul és funk hangulat lesz hallható, a repertoárban pedig az elmúlt 5 év dalaiból válogatunk majd.

A Peet Project legfrissebb nagylemezének anyagával érkezik, az albumon olyan világsztárok működnek közre, mint Dave Koz, Jonathan Fritzén, vagy épp James Copley az Electro Deluxe formáció énekese. Ezúttal világsztárok nélkül lépnek fel, de ez nem negatívum, hiszen tényleg egy világszínvonalú produkcióról van szó, amit érdemes megnézni és meghallgatni.

Az estét pedig egy gasztronómiai szállal is kiegészítjük, hiszen vendégeink a legendás borász, Kamocsay Ákos Prémium Borait kóstolhatják az érkezésnél és a koncertek között.


Jól gondolom, hogy nem véletlen a borválasztás, elsősorban a fesztiválod miatt?

Valóban, hiszen a Zolbert Jazz & Wine Fest “hazája” a Neszmélyi borvidék és Ákos kiváló borai is ide kötődnek, innen származnak. Örülök, hogy a dupla koncert mellett a közönségünk megismerheti ezeket a nagyszerű, prémium borokat.


Mennyi lesz a belépődíj, milyen közönséget vártok?

A korosztály nem kőbe vésett, koncertjeinket 20-70 éves korig sokan szívesen meghallgatják, akik könnyed, de minőségi szórakozásra vágynak.

Közönségünknek hála, az “Early Bird” jegyek hamar elfogytak, de elővételben még lehet belépőt váltani 1.500 forintos áron online, a TIXA.hu rendszerében, egészen a koncert napjáig. Természetesen a helyszínen is lesz lehetőség belépőt vásárolni, 2.000 forintos egységáron.


Akkor még egyszer az időpontot!

Február 16., 20 óra és Gödör Klub. Várunk mindenkit sok szeretettel!


zolbert-peet-a3-plakat-cut.jpg


Vissza a hírekhez